"Du er smuk"

Glad-i-låget.

Jeg har en af de dage hvor jeg bare er glad i låget.

Alt omkring mig er smil frembringende. Jeg har mildest talt tilbragt hele min dag udenfor – solen, som man siger, gør bare underværker ikke kun på humøret, men også for sjælen – jeg startede ud med en dejlig afslappende gåtur på 12,5 km.
Selvom Sjælland var det sidste sted jeg så mig selv tilbringe al min tid, at finde ro og kærlighed, så har det sine positive sider. Ikke kun pga. ham, selvom han nu ærlig talt er grunden til, at jeg befinder mig her – hvad kærlighed ikke gør ved en – men også fordi denne del af Sjælland har en masse natur, høje smukke træer med alle sommerens fortryllende farver, evigt groende blomster og en masse søde rådyr, der uden lyv minder mig om Bambi filmen ved hvert eneste glimt jeg får (OBS. Jeg må hellere kalde dem for spids-. gaffel-,og seksender bukke, hvis nu Prins Charmerende skulle falde over mit indlæg. – til lidt ekstra info, så har det noget at gøre med deres fine gevir på hovedet) og det gør bare Sjælland og mine gåture til mere end bare et sted i Danmark og motion.

Jeg kan fange mig selv i, at smile over søde tekstbeskeder og blive uudholdelig forfjamsket, fjantende og lige en tand for meget ovre i det kvalmende forelskelses stadie, som vi alle nok gennemgår. Selvom det er noget da jeg som single kunne jamre mig over, så må jeg med et kæmpe dumt smil på læben indrømme, at jeg forhelvede selv befinder mig netop i dette stadie til dags dato og derfor kan kigge tilbage med stor foragt på mit single-jeg som rasede (i ren jalousi, vel at mærke!) over de forelskede par der åbenbart var så ubehøvlede, at kysse, smile og fjante foran mit ansigt.

Man er nok to vidt forskellige personer som single og som værende i et forhold. At lære en anden at kende til det inderste er en dyrebar process, men samtidig er dét at være single også en process. Et, hvor man skal lære sig selv, sine standpunkter og tanker at kende uden at tvivle på dem. At huske dem, men også være klar på nye, når man træder ind i et liv, hvor man skal gøre plads til en andens og deres synspunkter og meninger.

Jeg kan med hånden på hjertet og nu af erfaring sige, at det er personen der giver følelsen af at være hjemme.
Sjælland er smuk, men personen der bor her, som har lukket mig ind, er langt smukkere og det er dette menneske der gør stedet til dét det er. Et hjem.

Lige et kort visit på en dejlig tirsdag.

Jeg vil efterlade jer med et par hurtige snuppet billeder fra min smil fremkaldende dag. Jeg håber I kan mærke mit smil bag skærmen og at den smitter.

IMG_20150421_154236

Ps. Bogen I kan ane, skal I nok høre alt om. Den blev læst færdig i dag, efter at have læst den over 3 dage i haven med solens varme på mig.

 

Masser af smil, C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Du er smuk"